ALONSO PALACIOS EN LA BIBLIOTECA MESTRE PEP SEMPERE

Alonso Palacios, mestre i cuentista , ha presentat en la Biblioteca Mestre Pep Sempere el llibre “El dragón de las siete cabezas y otros cuentos para hacer teatro” , una clara reivindicació de la tradició oral mitjançant l’adaptació teatral de set contes .

 

“Segons els celtes novembre és l’inici de l’estació fosca, però aquesta nit es troba il·luminada amb el foc de la tradició oral.”

Aquest divendres, 23 de novembre, ens hem retrobat amb Alonso, i hem compartit amb ell i tots vosaltres, públic fidel, un espai estimat. Mil gràcies.

Del llibre hem fet un tast, amb la lectura d’un dels seus contes : el gallo quirico, i la posterior entrevista al personatge.

Alonso , per la seva banda, ens ha contat ( que no llegit) altre dels contes : el Tragaldabas; …

 

 

…i és que no hem d’oblidar que “La primera escola de la paraula és el conte contat sense més pedagogia que  l’amor dels pares i els iaios. En eixos contes està el millor exorcisme per a la por.”

Ara us toca a vosaltres … com diu Alonso “Si estáis dispuestos a que siga la función…¡Arriba el telón!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de d.- Activitats a la Biblioteca Pep Sempere, El dragón de las siete cabezas y otros cuentos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.