PLOUEN POEMES

PLOUEN_POEMES_OK.small

Plouen poemes

Vanesa Amat, M.Carme Bernal i Isabel Muntanyà.

Morad Abselam (Il·lustrador)

Eumo editorial, 2017

Una antologia de poemes classificats per temes: animals, estacions, contes, natura, sentiments, oficis, cal·ligrames, infantesa.

És el resultat d’un treball col.lectiu de mestres i professorat de magisteri del que destaquem la bona selecció i la gran varietat dels poemes. A la presentació d’aquest llibre , les autores diuen: “Aquesta antologia vol oferir als infants una oportunitat per dir, sentir, llegir o compartir poesia amb altres infants i amb els adults del seu entorn”

Els poemes replegats de poetesses i poetes coneguts – un sonet de Rodoreda, un redolí de Desclot, un cal·ligrama de Papasseit, una quarteta de Raspall entre altres – conformen una eina molt útil per al professorat.

Les il·lustracions de Morad Abselam dins d’un estil figuratiu geomètric i colors suaus resulten atractives i agradables per a que també l’alumnat puga gaudir amb la seua lectura.

Plouen poemes (4)Plouen poemes (2)

Recomanat a partir de 8-9 anys

Comentat en juliol 2018

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Plouen poemes i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.