SENSIBILITAT I ESSÈNCIA

clarisses1

clarisses3

clarisses2

clarisses4

SENSIBILITAT I ESSÈNCIA
La vesprada galega va resultar de sucre i amistat. 

Ahir Manuela Rodríguez i Xose Manuel Ballesteros de Kalandraka ens demostraren que tenen cura, amor i coneixement dels llibres que editen.

Miquel Desclot va mostrar, amb saviesa i habilitat, que el treball de traduir forma part de manera radical dels llibres com un component artístic més de l’obra.

De vegades les paraules tenen greix, s’unflen o senzillament s’allunyen …

Així que recuperar la sensibilitat davant d’elles,

apropar-nos,

llevar-les el greix,

cercar essència … ,

és un exercici,

un entrenament que cal fer i que ahir vam realitzar de nou de la mà de Miquel,

per no abandonar-les,

per sentir-les millor i

cercar les que ens fan companyia.

Sempre gràcies.

Trobada d’amistat i estima a la bona literatura.

 

 

 

 

 

 


											
Aquesta entrada s'ha publicat dins de ESTAR A L'AGUAIT, Sensibilitat i essència i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *