Anomenar és un antídot contra l’oblit

El divendres 3 d’octubre es va inaugurar al Centre Cultural d’Altabix d’Elx la Biblioteca infantil i juvenil “Mestre Pep Sempere”.

No és cap premi, ni cap homenatge pòstum. És un reconeixement a Pep pel treball de tota una vida, que ell va convertir en passió.

Conquerir espais com aquest no és tasca fàcil, cal agrair-lo a les persones que , com Pep, durant anys i de forma callada han treballat per a que els nostres xiquets i xiquetes tingueren bons llibres i biblioteques per poder gaudir d’ells.Han fet ponts i camins, han superat inconvenients i dificultats, han eliminat portes i han descobert fórmules per poder arribar.

Conquerir espais com aquest no és tasca fàcil,i les persones que ho fan possible de manera humil, generosa, constant i sàvia no sempre són reconegudes.El nostre agraïment per a totes les institucions i persones que han fet realitat aquesta biblioteca

No és veritat que, malgrat que siguen boniques, cent imatges valen mésque tan sols quatre paraules.

Aquestes són les imatges,

I aquestes les quatre paraules: Per sempre Pep Sempere.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de b.- Inauguració Biblioteca Pep Sempere, RECORDAR es volver a pasar por el corazón i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.