Tuerto, maldito y enamorado

Huertas, Rosa

Edelvives, 2010

 

Novel·la amb uns personatges desdibuixats, però amb una bona descripció de situacions on trobem pinzellades sobre la vida de Lope de Vega. Una atractiva història de fantasmes amb dosis d’intriga i passió; un recorregut temporal, d’anada i tornada, des del segle XXI al segle XVII.

La protagonista adolescent intenta resoldre el conflicte “vital” que li planteja el fantasma, un personatge del segle XVII. Per aconseguir-ho, la jove ha de fer un recorregut insistent entre dos espais relacionats fortament amb la literatura: la biblioteca del seu institut i la casa museu de Lope de Vega. A través d’eixe itinerari es va cuallant una relació afectiva, quasi amorosa amb eixe fantasma.

Les reflexions i decisions de la protagonista suposen factors fonamentals que ajuden a la seua maduresa personal per a enfrontar-se als conflictes familiars que l’angoixen i sobre tot a l’acceptació de si mateixa.

A partir de 14 i 15 anys.

Comentat en abril 2011

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Tuerto maldito y enamorado i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *