EL BUSCADOR DE FINALES

Pablo De Santis

Alfaguara, 2009

 

 

 

 

Títol i temàtica suggeridors. Un entusiasta lector adolescent de novel·les detectivesques decideix abandonar la seua rutina diària, iniciar una nova empresa laboral i buscar al gran triador de finals de novel·les.

Novel·la iniciàtica i de recerca, que té en ocasions seqüències metaliteràries interessants però no li dóna solució, quedant-se només en la expectativa, amb molts daltabaixos i solucions molt fàcils. No ens agrada el paper passiu de la dona que apareix a la novel·la, motius  tots ells que ens fan excloure’l de la nostra bibliografia.

Comentat en gener 2011

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, El buscador de finales i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.