ENCENDER LA NOCHE


Ray Bradbury

Kókinos,2006

El gran Bradbury fa una incursió a la literatura infantil tractant el tema de la por a la foscor. Aquesta, personificada en una xiqueta, ajuda al protagonista a descobrir la nit i a eixir de la seua solitud. Però aqui l’autor utilitza un text abusivament repetitiu i avorrit. Malgrat l’ encert a l’hora del tractament del tema i les bones il·lustracions, no podem permetre que a la literatura infantil haja un Bradbury amb aquests trets literaris.

Aquest llibre va ser publicat en català, amb el títol Encendre la nit, en l’any 1980, per l’Atzar edicions i actualment està descatalogat. Precedia al títol : 2 contes fantàstics / Ray Bradbury, Angela C. Ionescu ; il·lustracions: P. Fortuny. [Escala Lewis, Pau] tr. La seva lectura està pendent , per veure si el recomanem en català.

Comentat en gener 2011

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Encender la noche i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *