TERRIBLE

 (Editat en castellà i català)

Alain Serres.  

Ed. Libros del Zorro rojo, 2009

Tesi sobre la transformació de la maldat en bondat: la bellesa o la bondat estan a l’interior. Semblances amb altres llibres: Els tres bandits, La bella i la bèstia… Com en els contes d’animals de tradició oral, és l’astúcia la que resol el conflicte plantejat en aquesta història. Trobem mancances en la claredat del final feliç que dóna peu a desconfiar en el canvi d’actitud del protagonista del llibre.

RECOMANAT: A partir de 6-7 anys.

Comentat en desembre 2010

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Terrible i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *