NIÑOS RAROS

 

Niños raros
Raúl Vacas
Ed. SM, 2011

 

Àlbum il·lustrat que presenta un mostrari poètic de “niños raros”.Desfilen entre altres, “el niño alga”, “la niña de espuma”, “la niña cacto”, “el niño queso”, “el requeteniño”, “la niña sombra”, “el xilofoniño”…Les paraules d’aquest poemari es converteixen en jocs sonors precisos i donen vida a aquests xiquets i xiquetes màgics i extravagants.

Duérmete requeteniño

duérmete requeteyá

que si no el requetecoco

te requetecomerá.

Una recopilació de tècniques d’escriptura on es barregen jocs de paraules, composicions tradicionals i altres de completa actualitat . Un llibre de poesia amb grans dosis d’humor i que dóna moltes possibilitats de jocs i transformacions a l’aula.

Les il·lustracions de Tomás Hijo, encara que es corresponen als personatges que acompanyen, no arriben a aconseguir la qualitat que tenen els poemes. La grandària de la font que s’ha utilitzat tampoc afavoreix la lectura.

Edat recomanada: A partir de 8-9 anys

 

comentat en juny 2012

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Niños raros i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *