MIQUEL DESCLOT A LA BIBLIOTECA PEP SEMPERE

 

COTÓ DE SUCRE

El passat dimecres 8 de maig va ser un dia de cotó de sucre . 

Miquel Desclot va  presentar en la Biblioteca Mestre Pep Sempere d’Elx el seu llibre El domador de paraules,  un volum que arreplega cinc dels seus llibres de poesia per als més petits:  El bestiolari de la Clara, Oi, Eloi? i Més música, Mestre!  I els inèdits fins ara  Domador de paraules i Com si fóssiu a casa vostra.

Una gran directora de pista va anunciar el domini del poeta-domador i la gran capacitat d’ensinistrar a les més rebels de les paraules.

I així va ser.

Tothom es va disposar a menjar-se el més dolç cotó de sucre.

Benvinguts, lectores i lectors, al fabulós món de la poesia. L’espectacle d’avui és impressionant: un sol poeta al mig de la pista s’enfronta a una perillosa tropa de paraules salvatges i rebels. Noms feréstecs, verbs indisciplinats i adjectius ingovernables que cal domar, ensinistrar i fer passar per la roda. Una ocasió única per comprovar, des de primera fila, l’art de la paraula de Miquel Desclot.

I ho van comprovar : el poeta-domador , sensible i elegant,  els va seduir amb la seua manera de domar-parlar. La fascinació es va produir tant amb les paraules trapezistes, com a les ballarines o les contorsionistes i ferotges.  Amb enginy, humor, jocs lingüístics,  varietat mètrica i  vincles amb la tradició oral, ens va  enlluernar i tot el públic va eixir llepant-se els llavis d’aquell cotó de sucre que acabaven de fruir.

 Gràcies Miquel pel teu treball i gràcies als assistents que com sempre gaudiren del retrobament i el moment.

Elx, 8 de maig de 2013

Aquesta entrada s'ha publicat dins de d.- Activitats a la Biblioteca Pep Sempere, Presentació de El domador de paraules i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.