VOCES EN EL PARQUE

Voces en el parque. Anthony Browne. Fondo de Cultura Económica. 2000

       Una passejada pel parc. Anthony Browne. Kalandraka, 2013

En 1977, Anthony Browne va escriure i il·lustrar  Una passejada pel parc ( A Walk in the Park). Era el  segon llibre que  publicava ( i que en 2013 recupera i publica Kalandraka  en català.)

Tal com explica la pàgina de Gretel   http://literatura.gretel.cat/es/content/anthony-browne ,en 1998 l’autor va refer aquest llibre i el va publicar de nou amb el nom de Voces en el Parque ( Voices in the Park).

Una passejada pel Parc mostrava la incomunicació entre els adults; els personatges són humans, la diferent classe social dels protagonistes s’explicita a través de les imatges i en les il.lustracions hi ha un predomini del blanc.

En Voces en el Parque  la mateixa història és contada per quatre veus diferents que aconsegueixen un enriquiment respecte al primer llibre; els personatges són micos, la diferència social dels protagonistes s’explicita al text i les il.lustracions surrealistes són plenes d’homenatges i sorpreses.

Recomanem vivament Voces en el Parque i encoratgem a Kalandraka a fer l’esforç de publicar-lo  també, en un temps no massa llunyà.

 Recomanat a partir de 6-7 anys

Comentat en GENER 2014

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Voces en el parque i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.