ROBINSON CRUSOE : una novela en imágenes inspirada en la obra de Daniel Defoe

 

robinsonTítol : Robinson Crusoe

II·lustrador : Ajubel

Ed. Mediavaca, 2009

LLibre en imatges basat en la novel·la de Daniel Defoe. Excel·lents il·lustracions, molt atractives. Ajubel és un il·lustrador que procedeix del món del còmic, de la historieta humorística en revistes i periòdics cubans.

Sembla un llibre per a majors, tanmateix a la vista de la qualitat de les il·lustracions i la força narrativa d’aquest text sense paraules plantegem que també és un bon llibre per a xiquets, amb el recolzament d’una persona mediadora. Llibre pont per a arribar al clàssic. Imatges a doble pàgina. Els rostres recorden a les màscares africanes, la força tribal. Lluita per la supervivència. Presència de cal·ligrames. Força del color amb l’ús de games diferents.

Podeu trobar un comentari exhaustiu en “Ajubel viaja en el dibujo a la isla de ‘Robinson Crusoe'”

http://www.elmundo.es/elmundo/2009/12/17/cultura/1261052223.html

Recomanat 12-13.

Comentat en juny 2014

 

 

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Robinson Crusoe i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *