LLUNY / LEJOS

lluny LIBROSlejos00

Lluny                                                      Lejos

Pablo Albo                                               Pablo Albo.

Aitana Carrasco ( il)                                Aitana Carrasco ( il)

ed. Bromera, 2011                                  ed. Algar , 2011


Pablo Albo és un bon narrador oral i el llibre recorda la seua manera de contar. De fet ens diu que la història va sorgir de les seues narracions en una biblioteca.

En aquest llibre d’absència, el protagonista elabora el seu dol a través d’un viatge a la recerca de la seua tia, seguint la fórmula de la tradició oral: li pregunta al mar, al vent …

Un llibre sobre la mort. No hi ha resposta tancada al tema de la mort, no hi ha visió religiosa… En aquest aspecte, ens recorda al llibre “El cielo de Anna” on la filla convida al pare a realitzar un viatge per a trobar a la seua mare, però trobem a faltar que aquí s’elabore el dol sense la presència de cap adult .

El que fa interessant el llibre és el món creat per Aitana Carrasco. Il·lustracions coloristes, recarregades d’objectes, homenatges a diferents il·lustradors: Elmer de D. Mckee, el gat de Solé Vendrell, …. il·lustracions que aporten un valor que potser no té el text on no hi ha grans errades però no emociona.

Edat: A partir de 8-9 anys

Comentat en maig 2017

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Lluny / Lejos i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.