ANNA I VALENTINA / ANA Y VALENTINA

RESEM366annaivalentina RESEM365anayvalentina

Anna i Valentina/ Ana y Valentina

Parker, Danny (text)

Blackwood,Freya (il·l.)

López, Anna ( trad.)

Ed. Patio, 2017

De vegades, les històries conten només un breu període de temps; per exemple, un viatge en tren. Què fan dues nenes de la mateixa edat quan van de viatge amb la mamà?

Això és el que conta aquest llibre, fonamentalment descriptiu però amb una curta història: allò que fan dues xiquetes que, de manera espontània i natural, juguen abans que arribe el tren, durant el viatge en el tren i després del viatge. Aquests dos personatges, l’Anna i la Valentina, que tant se val si es coneixien abans com si no, representen la infantesa i la seua activitat principal, el joc. Diferents tipus de joc apareixen a les pàgines; tanmateix, el que importa és la seua implicació personal, l’enfrontament per saber qui tria el joc; per això, les protagonistes tenen temps, al llarg de les pàgines, per a trobar-se a gust, per a enutjar-se i per retrobar-se..

Una història en sis breus capítols: andana, horari, per la finestra, perill, vies i destí.

Les il·lustracions de Freya Blakwood aporten una atmosfera de tendresa, de calidesa, amb imatges a doble pàgina i zooms que les allunyen i apropen. Sense dubte, aquestes aconsegueixen major qualitat al llibre.

Llibre dolç, tendre, amable i digne.

Recomanat a partir de 4-5 anys.

Comentat en Febrer 2019

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Anna i Valentina / Ana y Valentina i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.