L’OFICI DE FREDERICK AL COR DEL BOSC

 

 

 

Un any més hem d’agrair a Federico Martín Nebras i a Pizpirigaña el regal de les Jornades del VIII Encuentro de animadores a la lectura celebrat a Arenas de San Pedro (Ávila),  els dies 31 de maig, 1, 2 i 3  de juny del 2012.

 

 

 

L’ofici de Frederick és arreplegar els colors, els raigs de sol, les paraules … guardar-los per als llargs dies de l’hivern, i regalar-los quan el fred, la neu i la falta d’aliments impedeixen eixir del cau , i quasi ni pensar.

 

 

 

En Arenas hem arreplegat, com Frederick, la complicitat en les mirades, les paraules compartides i els colors i calor dels amics i amigues recents i antics, a qui hem abraçat amb estima. D’ells i d’elles hem rescatat somriures i compromisos que ens asseguren que no estem sols.

Volem conservar i distribuir amb saviesa aquestes viandes que hem aconseguit, per a que quan l’hivern se’ns faça llarg, pugam cercar-les al nostre cor i obtenir d’allí, sorpreses, troballes i promeses.

Ens hem portat ,entre altres :

La veu mesurada i tranquil·la de Patxi  Zubizarreta, 

la despullada i fresca de l’Aitana Carrasco,

la sincera i espontània d’Antoni Garcia Llorca,

la parca del Michael…

la reflexiva de Gustavo Puerta

la juganera i alegre del grup PAI, …

… i el bosc.

No deixeu d’entrar en la pàgina web i el blog de

Pizpirigaña,

http://www.pizpirigana.es , on trobareu el resum

d’aquestes jornades, il·lustrat amb fotos i videos de cada

activitat.

ARENAS DE SAN PEDRO, JUNY 2012

Aquesta entrada s'ha publicat dins de f.- Encuentros de Arenas de San Pedro, L’ofici de Frederick al cor del bosc i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.