ARRUGUES / ARRUGAS

arruguesArrugues / Arrugas

Paco Roca

ed.Astiberri, 2012/ 2013


La grandesa de Roca en enfrontar-se al fet dramàtic ha estat no deixar-se superar per l’anècdota ni per un to ensucrat. (…) Encanta, atrau, distreu… pur encant trist. Des de la portada, magistral, fins a l’última pàgina”.Peio H. Riaño. PÚBLICO

Arrugues narra amb precisió la batalla contra la vellesa. Una batalla sense armes però no exempta de llàgrimes.”Yves-Marie Labé. LE MONDE      

http://www.astiberri.com/ficha_prod.php?cod=arrugues                

És un còmic publicat en 2007,  reeditat en català ( 2012) i castellà         ( 2013) , que no ha deixat de rebre premis des de la seva publicació i del que també s’ha fet una pel·lícula.

Tracta el tema del Alzhéimer amb tendresa, amb humor en algunes ocasiones, però amb molt d’amor.       


Història commovedora, senzilla, amb la gràcia de les coses quotidianes, però sense estalviar-ne la profunditat ni la seriositat del tema. Dintre de la història , com a eix central, l’amistat i la complicitat entre iguals.

Tractament literari, creatiu i original. El format, de còmic, ajuda a que siga de fàcil lectura per a la gent jove i propicia el coneixement de la realitat i una major sensibilització.

 

Recomanat a partir de 12- 13 anys

 

Comentat en Desembre 2014

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Arrugues / Arrugas i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.