XIV EDICIÓ PREMI PEP SEMPERE

“A veces es posible estar de acuerdo con el mar y los bosques”                                                                                              Luís García Montero

Hem tornat a casa, després de gaudir d’un llarg cap de setmana en Arenas de San Pedro ( Ávila)  , en el XV ENCUENTRO DE ANIMADORES A LA LECTURA,…
Literatura, música, teatre, natura … i sobretot gent meravellosa que fa un esforç col·lectiu per a que aquests dies siguen recordats durant tot l’any i desitjats per a la primavera següent.
Les que anem, des de sempre, volem comparar si ha sobrat o faltat alguna cosa, però mai podem concretar res, perquè la valoració immediata és que enguany ha segut el millor.
Des d’aquesta mirada immediata també toca recordar, a les persones que vulguen, que ja poden presentar els seus treballs a la XIV edició del Premio Pep Sempere que Pizpirigaña convoca per al 2020.
Ací teniu les bases:

Aquesta entrada s'ha publicat dins de a.- Premi Literari " Pep Sempere", Convocatòria XIV PREMI LITERARI PEP SEMPERE i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.