QUE VE EL LLOP!/ ¡QUE LLEGA EL LOBO!

Que ve el llop! /Que llega el lobo

Jadoul, E. ( text i il·lustracions)

Ed. Baula, 2004 / Ed.Edelvives , 2003

Títol original: Par la fenêtre

Quelcom està a punt de passar a la casa del cérvol. Això ja es veu a la primera pàgina en la que aquest mira des de dintre per la finestra.  Aviat van arribant  la resta d’animals, tots dient – Obri’m cérvol, que ve el llop.

Així es van acostant el conill,, el porquet i l’osset. Tots s’agafen de la mà segons van arribant advertint-nos el seu nerviosisme.

Però les coses no sempre són el que  pareixen…

L’autor i il·lustrador va desenvolupant un  relat que inclou ingredients molt hàbilment combinats, com ara l’humor, la sorpresa, la tensió narrativa i un interessant joc d’elaboració d’hipòtesis amb les lectores de primeres edats.

Les il·lustracions són amables,  esquemàtiques, amb colors vius. Per una altra banda, estan perfectament delineades amb un gros traç negre.


Són destacables algunes característiques de l’edició, com la lletra majúscula , el format apaïsat i utilitzar el mateix material, cartró, en les cobertes i en les pàgines.

RECOMANAT A PARTIR DE 0-3 ANYS

COMENTAT EN DESEMBRE 2019

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Que ve el llop/ Que llega el lobo i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.