Bibliografia per ordre alfabètic d’il·lustradores i il·lustradors.Desembre 2019

Afegim un nou llistat i una nova categoria en la bibliografia del col·lectiu. Es tracta d’un element bàsic i imprescindible en l’edició d’àlbums il·lustrats i en la dels llibres amb il·lustracions : la persona que il·lustra .

No ha estat fàcil confeccionar-la , perquè quan  ja no tens el llibre a les mans , no són massa les pàgines que inclouen el nom de qui ha il·lustrat juntament amb qui ha elaborat el text. Disculpeu si trobeu errades i omissions. Teniu per avançat el nostre agraïment si ens  féu arribar les correccions.

bibliografia il·lustració en català

bibliografia il·lustració en castellà

Aquesta entrada s'ha publicat dins de BIBLIOGRAFIA DEL COL·LECTIU, bibliografia per ordre alfabètic d'il·lustradores i il·lustradors i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.