Una habitación en Babel

Eliacer Cansino

Anaya,2009

 

 

 

Premi nacional de literatura infantil i juvenil 2010, Eliacer Cansino escriu una novel·la coral en la que tots els personatges busquen alguna cosa, una llibreta perduda, un germà, una il·lusió, o un compromís amb la vida …

El recorregut vital (amor, solitud, amistat), el relat social dels immigrants i les relacions entre els diferents personatges (dues generacions, els adolescents que s’enfronten al pas a la maduresa i la generació més madura que deu calibrar el seu grau de compromís per orientar els joves) són les claus amb les quals fabula una història interessant i esperançadora.

A partir de 16 anys

Comentat en abril 2011

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Una habitación en Babel i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.