Señal

Raúl Vacas.

Ed. Mundanalruïdo, 2010

 

 

 

Excel·lent llibre d’un poeta del seu temps.

Raúl Vacas escriu en clau de modernitat sense amagar la gran influència dels clàssics. Molt divers en els plantejaments i en les formes però sempre amb magistral domini de les estructures poètiques i del llenguatge.

En “Senyal”, mostra un treball molt personal en el qual parla dels tres grans temes, les tres “ferides”, l’amor, la mort i la vida des de la seua experiència. Una vegada més fa una conquesta de la poesia des de tots els àmbits. És capaç d’incorporar i donar vida als objectes per a convertir-los en imatges poètiques des de la senzillesa i la profunditat alhora.

Sara Morante fa unes il·lustracions molt belles, que precisen detenir la mirada i que acompanyen molt be el text, amb molta complicitat entre poeta/il·lustradora.

Recomanat: A partir de 16 anys

comentat en juny 2011

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Señal i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *