II PREMI PEP SEMPERE, JUNY 2008

II Edició : EL BIBLIOBÚS ESCOLAR

 

 

 El dissabte 15 de març tingué lloc la reunió del jurat de l’Associació  cultural Pizpirigaña en la casa de la Cultura de Arenas de San Pedro  ( Ávila) per concedir el premi en el II Certamen Literari “Pep Sempere”. El jurat estava format per Enrique de León, Alicia Sánchez, Federico Martín, Agapita Sánchez, Xosé Manuel González, Juana Sánchez, Alonso Palacios, Javier Sobrino y Maria Monedero.

 El premi, que consta de 50 llibres i 100 Kg. de cireres, ha estat per al Bibliobús escolar de Zamora, una experiència innovadora  en marxa des de 1985 , per la projecció social, cultural i educativa , la seva incidència en zones rurals i l’afany, creativitat i voluntat desenvolupada pel personal que realitza el projecte.

 Serà lliurat als guanyadors en el IV Encuentro de Animadores a la Lectura ,que tindrà lloc  els dies 3,4 i 5 de juny en Arenas de San Pedro

 El Bibliobús, “Pionero en España, surgió para consolidar el hábito de la lectura como placer entre niños y adolescentes mediante una original concepción y organización del servicio bibliotecario que presta basado en una estudiada y planificada interacción con los centros educativos, que ha ido siendo perfeccionado y enriquecido con los años”.


 

 

 

 

 


 

Aquesta entrada ha esta publicada en a.- Premi Literari " Pep Sempere", II Premi Pep Sempere. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.