44 POEMAS PARA LEER CON NIÑOS

44poemas

44 POEMAS PARA LEER CON NIÑOS

Benegas, M.

Ed. Litera libros, 2013

El llibre conté una selecció de poemes on Mar Benegas arreplega ,amb criteris personals i subjectius, diferents poetes, diferents poètiques i diferents estètiques, per a , tal com ella diu, apropar el gust per la poesia a tota la família i a totes les edats.

esta selección está dedicada a las familias, 44 poemas de ambos lados del Atlántico (España, Colombia, Chile, Argentina, México, Perú, Uruguay, Venezuela y Cuba) que nos invitan a descubrir y compartir momentos preciosos con nuestros hijos…

És per això que no el recomanem a partir d’una edat, és una antologia per facilitar la feina de mestres i mediadors , i així el recomanem per a docents.

En ser una antologia no podem valorar la seua qualitat literària , que la donem per feta , en ser una selecció de gran poemes de grans poetes.

L’edició es completa amb un decàleg on s’aconsella com no llegir poesia ( i de retruc com fer-ho) i uns comentaris de l’autora a peu de pàgina.

Comentat en Octubre 2015

Aquesta entrada s'ha publicat dins de 44 poemas para leer con niños, A.-LLIBRES COMENTATS i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.