CONVOCATÒRIA X EDICIÓ PREMI MESTRE PEP SEMPERE

 

L’Asociación Pizpirigaña convoca la desena edició del PREMIO LITERARIO PEP SEMPERE. Aquest premi es lliurarà en Arenas de San Pedro ( Ávila) dintre de les jornades anuals de Pizpirigaña ( juny de 2016). Aquest any s’anomenen “LOS SENDEROS DEL BOSQUE” i amb aquesta referència, Ricard Chumillas, autor del disseny, ens mostra que els camins i les dreceres dels boscos són plens de lletres i paraules. Gràcies, com sempre, a ell i a tots/es els que ajuden, animen, treballen i s’esforcen per aconseguir que el bosc de Riocantos siga, com cada any, un lloc de trobament màgic.
Des d’ací us animem a presentar els vostres projectes.

10 PREMIO PEP SEMPERE

10 PREMIO PEP SEMPERE

premi 2

premi 3

premi 4

En la pàgina de Pizpirigaña o en aquest mateix  blog del col·lectiu ( si aneu a la taula de continguts ) podeu trobar més informació sobre el premi ( anteriors convocatòries, col·lectius premiats, etc ) . Confiem que siga un bon any per a la collita de cireres, per a gaudi dels premiats. Sobre la collita de llibres no tenim cap dubte que continuarà essent excel·lent, com tots aquest deu anys.

Elx, 1 de novembre  de 2015

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de a.- Premi Literari " Pep Sempere", Convocatòria X PREMI LITERARI PEP SEMPERE i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.