LA AMANTE DEL MIEDO

laamantedelmiedo

La amante del miedo
Edward Evan de Vendel

Isabelle Vandenabeele ( il·l )

Bárbara Fiore, 2009

Història de creixement personal d’una adolescent respecte a la relació amorosa que evoluciona des de l’enlluernament fins el trencament i el castic del maltractador. Mescla amb molta habilitat els elements dels contes de tradició oral ( llop, Barba-blava, el bosc, la fugida) amb el conte d’autor ( nom de la protagonista, inici de la història en un institut,… ).


El motor de la història és la transgressió de les prohibicions i el poder de seducció de la maldat, amb elles es construeix un relat inquietant.
El seu llenguatge és ric, molt acurat i de molta bellesa.
Les il·lustracions són originals, impactants i en alguns casos dramàtiques. El color està estretament vinculat amb l’emoció, en aquest cas el roig, el negre i el blau són els encarregats de crear una sensació d’esgarrifança al llarg del llibre.
Finalment, i encara que trobem un error la ubicació del text enmig de la imatge en algunes pàgines , valorem positivament la tasca arriscada de l’editorial Bàrbara Fiore amb llibres atrevits i trencadors com aquest.

Recomanat a partir de 12-13 anys

Comentat en abril 2015

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, La amante del miedo i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.