LAS INVIERNAS

Maquetación 1

Las Inviernas 

Cristina Sánchez-Andrade

Ed. Anagrama,2014

Sumem la tradició oral, la Galícia rural i profunda, el món màgic , un entorn ombrívol, la passió pel cinema, un llenguatge ric i acurat, amb retalls d’humor negre i sàtira, … i tindrem el marc de l’obra de Las inviernas.

Són molts els comentaris que apareixen en internet i per tant, poca originalitat podem afegir nosaltres, tret de les nostres impressions sobre la novel·la. Us adjuntem les pàgines on poder trobar comentaris molt extensos, encara que el millor és sempre el que es produeix en la persona lectora després de llegir la novel·la.

L’autora descriu molt bé el món rural, i els secrets que tots saben i oculten, i com és aquesta societat de tancada, conservadora, falsa i amb por de tot.

Hi ha personatges de tot tipus, molt definits, i amb dues característiques comuns a tots ells, el fet que tots amaguen algun secret i com costa trobar en ells una visió positiva de la vida. Les dues germanes, les protagonistes, simbolitzen la dualitat, les dues cares d’una moneda i la impossibilitat de sostraure’s a aquest amor-odi que les domina.

http://www.anagrama-ed.es/titulo/NH_52

http://vozpopuli.com/ocio-y-cultura/41803-las-inviernas-una-novela-feroz-la-de-aquella-espana-que-visito-ava-gardner 

http://www.elcultural.com/revista/letras/Las-inviernas/34385

http://de-letras.es/las-inviernas-de-cristina-sanchez

http://lamedicinadetongoy.blogspot.com.es/2015/03/las-inviernas-de-cristina-sanchez.html

http://rustisymustis.blogspot.com.es/2014/06/las-inviernas-de-cristina-sanchez.html

RECOMANAT A PARTIR DE 18 ANYS

COMENTAT EN JUNY 2015

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Las inviernas i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.