REBEQUERIES

rebequeries
Rebequeries / Rabietas
Susana Gómez / Anna Aparicio ( il.)
Ed. Takatuka, 2014

Història contada en primera persona , en ella es reflecteix perfectament l’estat emocional d’una criatura de 3 anys.

En realitat no hi ha història sinó descripció de la realitat, de com aprendre a gestionar la ràbia i una reflexió sobre la necessitat de diàleg entre pares i fills.

Narració que ens parla de sentiments, d’emocions, de frustracions, d’ira i de la importància de saber parlar i escoltar.

No és un gran text però les il·lustracions l’enriqueixen de manera notable, amb humor i color. Hi ha una identificació dels colors amb les emocions. La il·lustradora combina tres colors (roig, rosa i blanc), i utilitza el roig en els moments de major intensitat .També es centra en la cara dels personatges, i aconsegueix amb la línia expressar els seus sentiments. Els pares, prims i de coll llarg, apareixen en diferents postures per damunt de la línia de terra i ens recorden els retrats de Modigliani. De la necessitat de controlar el to de veu el llibre ens mostra un exemple: com que parlem a crits, a mesura que puja el to de veu, la lletra és fa més gran.

A PARTIR DE 4-5 ANYS 

Comentat en juny 2015

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Rebequeries i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.