CONCESSIÓ DEL XII PREMI LITERARI PEP SEMPERE

gredos

Aigua pels regatons, fred, pluja, vent … ja no ens resulta aliè aquest paisatge, a nosaltres que sembla que vivim a les portes d’un desert, tan escassos d’aigua.

Qui anava a dir que convertiríem els boscos de Gredos i la neu de les seues muntanyes en un paisatge tan proper i estimat, revisitat any rere any per decidir el Premi Literari Pep Sempere, que aquest any compleix dotze anys. Amb la seua gent que ens fa sentir com a casa, i així un any rere altre.

premi2018

El dissabte 24 de març es va reunir el jurat i va decidir que Dolors Insa, bibliotecària de la biblioteca municipal de Cocentaina, amb el seu projecte “Dinamización de la LIJ en la era digital” aconseguira el premi de 2018. Va ser una gran alegria.

Una menció especial al projecte del CRA de Lozoya de Garganta de los Montes “Los claros del bosque” completa la decisió del jurat.

Podeu ampliar la noticia en Pizpirigaña :

  http://www.pizpirigana.es/

Confiem conèixer amb més profunditat aquestes experiències al XIV Encuentro de Animadores a la lectura del 1, 2 i 3 de juny de 2018, a Arenas de San Pedro, Ávila que enguany s’anomena EL BOSQUE DENTRO DE MI.

XIV_ENC

Elx, 27 març 2018

Aquesta entrada s'ha publicat dins de a.- Premi Literari " Pep Sempere", XII PREMI LITERARI PEP SEMPERE i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.