DOROTHY.DÉJALE ENTRAR

Dorothy_300

Dorothy.Déjale entrar

Javier Sáez Castán (text)

Pablo Auladell  (il.l)

Ed. A buen paso, 2017

En aquest llibre, dos creadors units i confabulats ens ofereixen aquesta genial història, surrealista, entre l’absurd i els disbarat, amb referències al mago de Oz. Javier Sáez Castán amb el text i Pablo Auladell amb les il.lustracions ens convencen de que Jonah i Martha no poden actuar d’altra manera quan, sobtadament, reben la visita de Dorothy en la seua granja de Kansas.

La història està escrita amb un llenguatge excel·lent on abunden una delicada ironia i un humor intel·ligent. Les il·lustracions d’Auladell estableixen una sinergia perfecta amb el text. Amb pocs colors i utilitzant grafit i pastel, recrea poderosament uns paisatges “desolats i silenciosos”.

La parella de grangers raonen i, de manera progressiva i amb gran complicitat, van dissenyant l’estratègia per reaccionar davant del tornado.

Amb el suggeriment de que és possible renàixer després de la destrucció Dorothy ens proporciona una deliciosa experiència lectora.

Recomanat a partir de 10-11 anys

Comentat en Març 2018

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Dorothy.Déjale entrar i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.