THOTOM HI VA! TODO EL MUNDO VA!

Thotom hi va! Todo el mundo va

Jadoul,Émile (text i il·lustració)

Ed. Baula, 2006/ Ed.Edelvives, 2004

Émile Jadoul, autor i il·lustrador al que ja coneixem pel llibre Que ve el llop i amb el que té un cert paral·lelisme, ens planteja la història, des de la coberta com una intriga que es manté durant tot el llibre i que finalitza en clau d’humor. Pretén desdramatitzar el control d’esfínters i el fet d’anar al bany.

El format del llibre es apaïsat i diferent de la grandària normal. Al llarg de les pàgines manté la direccionalitat esquerra-dreta. A la pàgina de la esquerra, i sobre fons blanc, apareix un objecte relacionat amb el personatge de la dreta que apareix clarament definit sobre un fons de color suau.

Els dibuixos i personatges que van apareixent són:

Cactus – vaquer

cotxe – pare

castell – princesa

tipi – indi

granota – bruixa

cor – mare

tron – príncep

Les il·lustracions presenten una doble visió: la del xiquet, amb una visió parcial, com ocorre a la portada i a la pàgina en la que tots han arribat i altra perspectiva, la de l’adult, amb una visió completa, en les pàgines on van apareixent els personatges i quan li parlen al xiquet.

Comentat en Febrer 2023

Recomanat de 0 a 3 anys

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Thotom hi va/ Todo el mundo va i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.