CASOS CÈLEBRES DEL DETECTIU JOHN CHATTERTON

ekare-yvan-pommaux-casos-celebres-john-chatterton-e1491990983280 ekare-yvan-pommaux-celebres-casos-john-chatterton3-e1490885574625-220x156

CASOS CÈLEBRES DEL DETECTIU JOHN CHATTERTON

CÉLEBRES CASOS DEL DETECTIVE JOHN CHATTERTON

Autor i il·lustrador: Yvan Pommaux

Traductora: Teresa Duran

Editorial: Ediciones Ekaré 2017

Aquest llibre reuneix tres títols: Detectiu John Chatterton, Lilia i El somni interminable. En ells, el famós detectiu John Chatterton resol tres casos realment complicats, fent servir el seu talent i intuïció.

Sense dubte, la més important aportació de Pommaux  és haver creat unes delicioses històries amb elements provinents del món del cinema, la novel.la negra i els contes tradicionals. I tot això per a goig de lectores i lectors molt joves.

Per una altra banda, l’autor i il.il·lustrador, ha emprat una bona dosi d’humor i misteri per lliurar-nos, en format de còmic, tres casos on trobarem personatges sota forma humana o d’animal, exquisidament caracteritzats. Són aquests poc complexos, quasi arquetípics, immersos en situacions de fugida, de desaparició, de por o en relacions familiars de gran tensió.

Recomanat a partir de 8-9 anys

Comentat en juny 2018

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Casos célebres del detectiu John Chatterton/ Célebres casos del detective John Chatterton i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.