EL MEU VAIXELL / MI BARCO

El meu vaixell / Mi barco

Roberto Innocenti ( il·lustrador)

Novesky Amy ( text)

Lucchetti, Maria ( trad. cat)

Heras, Carlos ( trad. cast)

Ed. Kalandraka, 2018

En una primera lectura tot sembla un llibre divulgatiu sobre vaixells . En una segona i més atenta lectura descobrim la barreja de informació i ficció, i com amb frases curtes envoltades per magnífiques il·lustracions algú ens convida a acompanyar-lo en el recorregut per tot el món , tota una vida junts, vaixell i capità. Des de l’inici de la joventut fins la vellesa, compartint l’angoixa, la por, l’esperança, el goig, i la descripció dels grans esdeveniments del segle XX.

Una història personal esbossada al principi i descoberta al final.

Il.lustracions hiperrealistes de l’autor – il·lustrador Roberto Innocenti plenes de detalls amb els que podem gaudir, entretindre’ns sense presa atrapades per la sorpresa i la curiositat. Utilitzant, a vegades, l’estructura gràfica i el text sintètic del còmic, alterna el plans detalls amb els primer plans i plans generals.

Recomanat a partir de 10-11 anys

Comentat en juny 2019

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, El meu vaixell / Mi barco i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.