LA VACA DEL BRIC DE LLET/ LA VACA DEL BRIK DE LECHE

La vaca del bric de llet / La vaca del bric de leche

Sophie Adriansen ( text)

Mayana Itoïz ( il·l)

Birabiro edit.,2018

La curiositat, perduda pels adults, és el motor del protagonista d’aquesta història, que està convençut que dins del bric de llet viu una vaca.

Nens i nenes immerses a l’etapa de l’animisme màgic i utilitzant la generalització, veuen lògic aquest fenomen. I es preocupen pel seu possible patiment, pel canvi de color, pel seu final quan s’acaba el paquet …

El llibre conta també com reben nens i nenes petites la informació que arriba de les persones adultes i com adapten eixa informació a les seues idees prèvies.

Una narració que vessa humor a partir de l’exageració, encara que el text no és allò que destaquem del llibre, perquè l’originalitat de la il·lustració és el més destacable. Imatges en consonància amb el grafisme publicitari, grandàries i proporcions, perspectives divertides, primers plans que mostren allò que no diu el text …

Recomanat a partir de 6-7 anys

Comentat en juliol 2019

Aquesta entrada s'ha publicat dins de La vaca del bric de llet/ La vaca del brik de leche i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.