EXPLICA-M’HO / CUÉNTAMELO TODO

explica-m'ho cuentamelo

 

 

 

 

Explica-m’ho                                                            Cuéntamelo todo

Katharina von der Gathen

Anke Kuhl ( il·l)

Anna Soler Horta (trad)                                          Marisa Delgado ( trad)

Takatuka, 2016

Diu l’editorial en la presentació del llibre : «Però, què és el que han de saber els nens i les nenes de primària? Tant com vulguin, diuen els experts. I què volen saber? Això és el que podreu veure per les preguntes que fan, i que l’Explica-m’ho recull.»

El llibre que comentem avui es tracta d’un llibre de consulta, un llibre d’informació sobre sexualitat: un treball de camp realitzat per l’autora en el que recull les preguntes fetes per nens i nenes de huit i nou anys sobre aquest tema. Les respostes de l’autora constitueixen el contingut del llibre. Sinó més, consta de preguntes i respostes des del punt de vista científic acompanyat d’unes il·lustracions properes al còmic que doten al llibre d’humor i que junt a l’interès del tema el converteixen en un producte altament atractiu.

Què podria tenir d’estrictament literari ?

.- està dintre del gènere epistolar

– tota explicació s’acompanya d’una il·lustració que trenca el sentit del text i aporta humor.

Tot i ser, per tant, un bon llibre , no el posem en l’apartat de literatura sinó en la no-ficció : un llibre de divulgació imprescindible.

Recomanat a partir de 8-9 anys

Comentat en febrer 2017

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de A.-LLIBRES COMENTATS, Explica-m'ho / Cuéntamelo todo i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.